Mój WIM - wspomnienia

W październiku 2021 roku obchodzimy 30-lecie Wydziału. Z tej okazji zbieramy Państwa wspomnienia związane ze studiami i pracą na WIM PW.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi historiami.

 

Wspomnienia można wysłać na adres strona.wim@pw.edu.pl lub poprzez wypełnienie poniższego formularza.

 

 

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

* - pola obowiązkowe

Wybrane wspomnienia mogą zostać wykorzystane i opublikowane na stronie wydziału i w mediach społecznościowych.

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. U. UE L 119/1 z dnia 4 maja 2016 r.), zwanym dalej „RODO”, Politechnika Warszawska informuje, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Warszawska z siedzibą przy Pl. Politechniki 1, 00-661 Warszawa.
  2. Administrator wyznaczył w swoim zakresie Inspektora Ochrony Danych (IOD) nadzorującego prawidłowość przetwarzania danych osobowych. Można skontaktować się z nim, za pośrednictwem adresu mailowego: iod@pw.edu.pl.
  3. Administrator będzie przetwarzać Pani/Pana dane osobowe w zakresie imienia i nazwiska (lub inicjałów) oraz statusu.
  4. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą przez Administratora w celu udzielenia odpowiedzi na Pani/Pana pytanie – podstawą do przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. a RODO.
  5. Politechnika Warszawska nie zamierza przekazywać Pani/Pana danych osobowych poza Europejski Obszar Gospodarczy.
  6. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, prawo żądania usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych osobowych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez podania przyczyny, bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  7. Pani/Pana dane osobowe nie będą udostępniane innym podmiotom (administratorom), za wyjątkiem podmiotów upoważnionych na podstawie przepisów prawa.
  8. Dostęp do Pani/Pana danych osobowych mogą mieć podmioty (podmioty przetwarzające), którym Politechnika Warszawska zleca wykonanie czynności mogących wiązać się z przetwarzaniem danych osobowych.
  9. Politechnika Warszawska nie wykorzystuje w stosunku do Pani/Pana zautomatyzowanego podejmowania decyzji, w tym nie wykonuje profilowania Pani/Pana.
  10. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, jednakże ich niepodanie uniemożliwia Pani/Panu przekazanie wspomnienia.
  11. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą do odwołania wyrażonej przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych.
  12. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych narusza przepisy RODO.

 

DZIĘKUJEMY!